Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Jedinica Kosovske policije za suzbijanje narkotika zaplenila je u Gračanici više od 30 kilograma marihuane i ujedno privela jednu osobu. Policija je osumnjičenu osobu za neovlašćeno pribavljanje, posedovanje i prodaju narkotičkih supstanci privela na putu Gračanica-Gnjilane, u selu Kišnica. U gepeku automobila privedenog A.H. pronašla je 5 džaka sa marihuanom podeljenom u 30 pakovanja, u ukupnoj težini od 32.3 kg.

Nije to za nas ništa. Mi ćemo sada šleperima. To ćemo zbog države. Kako inače da skupimo pare za kokus grupe u američkom kongresu. A i oni to vole. Mislim kokain i kokus to je isto.

Ministarstvo administracije lokalne samouprave najverovatnije neće prihvatiti ostavke gradonačelnika severnih opština zato što u predatoj dokumentaciji stoji „Kosovo i Metohija“, prenosi dnevni list Zeri. U utorak su gradonačelnici opština Zubin Potok, Zvečan, Leposavić i Severna Mitrovica na vanrednim sednicama skupštine podneli ostavke na svoje funkcije zbog uvođenja „anticivilzacijskih taksi“ kojima je, kako kažu, Srbima na KiM ugroženo pravo na život, lečenje i informisanje, ali i zbog neopravdanog hapšenja građana Severne Mitrovice i pokušaja ubistva potpredsednika Srpske liste, Milana Radiočića.

Ko je to okvalifikovao kao pokušaj ubistva je takva bitanga i takav prevarant da sa njime neću ni da razgovaram. Ako hoćeš Milane možemo da razgovaramo direktno jedan na jedan. Gde god i kada god. Moj telefon je 064 4697***.

Inicijativom da se ujedine Severna i Južna Mitrovica u jednu opštinu Albanci bi želeli da proteraju Srbe sa severa Kosova i Metohije, kaže ministar administracije lokalne samouprave u ostavci Ivan Todosijević.

Teodosijeviću ti nisi bitan. Sedi tu i ćuti. Neki su ljudi branili most i odbranili Mitrovicu. Ti nisi bio jedan od njih. Branićemo most ponovo. A ti ponovo nećeš biti jedan od nas.

Premijer Ramuš Haradinaj izrazio je saučešće povodom smrti bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džordža Buša, rekavši da je Kosovo izgubilo velikog prijatelja. Predsednik Buš će biti upamćen po svojoj direktnoj osudi srpske represije i terora na Kosovu.

Zaista ne mogu da izrazim saučešće povodom smrti takvog čoveka. Kajem se zbog toga. Verujem da će mi Sveti Patrijarh Pavle i moj duhovnik Vladika Artemije taj greh oprostiti.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta.​ 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.