Višekilometarska kolona kod Balabana, sudarila se dva kamiona

Foto: KoSSev

23:23 –  Vozači lakše povređeni – nezvanično; potrebno vreme dok se uklone teška vozila

U međuvremenu, iz Kosovske policije potvrdili su kasno večeras da su se sudarila dva kamiona, te da kolona koja se formirala još pre više od sat vremena, a u međuvremenu je, kako nam javljaju čitacoi sa terena,  i duža kako pristižu novi automobili iz pravca Leposavića – ne može još uvek da se reguliše, jer se radi o teškim vozilima koje je neophodno pomeriti sa puta.

„Potrebno je da vatrogasci omoguće da se kamioni pomere sa magistralnog puta, ali se saobraćaj ipak odvija u jednoj traci na ovoj deonici, kontrolisano od strane policije“, kazao je u izjavi za KoSSev zamenik regionalnog komandira KP Sever, major Besim Hoti.

Inače u sudaru dva kamiona novopazarskih tablica kod nadvožnjaka u blizini Banjske, lakše su povređena, prema za sada nezvaničnim informacijama iz policije.

22:03 – Put Leposavić – Zvečan trenutno je delimičnoj blokadi i to na deonici puta između kod Balabana.

Kako čitaoci i očevici javljaju, formirala se kolona duga oko 900 metara i to na deonici puta iz pravca Leposavića.

Čitaoci javljaju, da je uzroz zastoja, prema još uvek nepotvrđenim informacijama, navodno sudar dva kamiona i to u blizini nadvožnjaka kod Banjske.

U ovom trenutku očekujemo zvaničnu informaciju iz kosovske policije.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.