Koha: Smrt para sa Kosova u Francuskoj – ubio suprugu nožem, pa potom i sebe

Par sa Ksoova francuska ubistvo smrt
FOTO: Preuzeto sa Koha

Izvor: Koha (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Francusko tužilaštvo iznelo je detalje u vezi sa smrću para sa Kosova u Epinalu, u Francuskoj, u utorak. Prema navodima Tužilaštva, muškarac je ubio svoju suprugu, a zatim okrenuo nož ka sebi, piše Le Parisien.

„Obdukcijom je utvrđeno više uboda nožem, uključujući rane nastale tokom samoodbrane, na telu 44-godišnjakinje“, saopštilo je Tužilaštvo.

Incident se dogodio u prisustvu troje od osmoro dece ovog para, rekli su tužioci u petak.

Tok događaja ukazuje na to da se par posvađao u utorak ujutro, gde je 45-godišnji muškarac optužio ženu za „navodno neverstvo“, naveo je tužilac Fredik (Frederic) Nahon.

„Događaj se odigrao u kupatilu stana. Jedno od dece je tada razvalilo vrata i otkrilo beživotna tela svojih roditelja“, rekao je Nahon u petak.

Porodica, poreklom sa Kosova, živela je u Francuskoj od 2018. godine i imala je status izbeglica. Porodicu je činilo osmoro dece. Troje dece je odraslo. Sedmoro dece je i dalje živelo sa roditeljima, a pet maloletnika je u tragičnom trenutku bilo u školi.

Par nije bio od ranije poznat pravosudnim institucijama, s obzirom na to da nije bila podneta nijedna prijava za nasilje u porodici, navodi Nahon.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.