Koha: Navijanje za Švajcarsku u Žegri Beograd smatra provokacijom za Srbe

Izvor: Koha (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

„Šokantan prizor u Šaćirijevom selu na Kosovu! Albanci žestoko provociraju Srbe uoči meča sa Švajcarskom!“ – naslovi su na prvim stranama štampe u Beogradu.

„Stanovnici sela Žegra, koje se nalazi u blizini Gnjilana na Kosovu i Metohiji, na sraman način provociraju Srbe pred meč sa Švajcarskom,“ piše beogradski „Kurir“, prenosi Koha.

„Po čitavom selu od ranog jutra su postavljene zastave Švajcarske! Na svakoj banderi u selu postavljena je zastava današnjeg rivala Srbije,“ piše ovaj list.

„Žegra je inače rodno selo reprezentativca Švajcarske, Đerdana Šaćirija, koji koristi svaku priliku da isprovocira fudbalere i navijače Srbije. Meštani ovog sela jasno su stavili do znanja da će večerаs vatreno navijati protiv Srbije,“ piše dalje „Kurir“, prenosi Koha.

Za predstavnika Švajcarske igraju četiri Albanca. Švajcarska je u prvom meču na Svetskom prvenstvu protiv Brazila završila sa jednakim rezultatom, podseća Koha.

Meč između Srbije i Švajcarske počinje večeras u 20:00.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.