Kod Kline zaplenjeno skoro 14 kg marihuane, dvoje uhapšeno

Jedinica Uprave za istraživanje trgovine narkoticima Kosovske policije zaplenila je juče u selu Grmnik, kod Kline, 13, 801 kilograma marihuane i uhapsila dva lica za koje se sumnja da su trgovci narkoticima. Od 15 novembra, do danas, širom Kosova zaplenjeno je ukupno 36 kilograma marihuane i 7, 305 kilograma heroina.
 
U selu Grmnik kod Kline, Kosovska policija je u četvrtak pretresla jedan auto za koji se sumnjalo da prevozi narkotike u kojem je pronašla gotovo 14 kilograma marihuane, nakon čega je uhapsila jedno lice, saopšteno je iz Kosovske policije.
 

Pročitajte još:

Zaplenjeno 7 kilograma heroina u Peći

U Kosovom Polju zaplenjen 21 kilogram marihuane

Takođe, u okviru iste akcije, policija je zaustavila još jedan automobil sa crnogorskim tablicama i uhapsila vozača zbog sumnje da je učestvovao u nadgledanju puta kojim se kretalo vozilo u kojem je pronađena marihuana. Policija je zaplenila oba automobila i oduzela 1.230 evra koje je pronašla.

 
Ovoj akciji Kosovske policije prethodile su još tri – u Kosovom Polju, Peći i u Uroševcu. Tokom ovih akcija Kosovska policija je konfiskovala veliku količinu marihuane i heroina. Sredinom novembra zaplenjen je 21 kilogram marihuane u Kosovom Polju, kada su policajci pretresli kamion za koji se sumnjalo da švercuje drogu, da bi krajem novembra policija pronašla i torbu sa 7 kilograma heroina u Peći, dok je u Uroševcu pre dva dana konfiskovan kilogram marihuane i 305 grama heroina.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.