Kids 2017: Kosovska Mitrovica u Vrnjačkoj banji sa tri fudbalska kluba

U  Vrnjačkoj banji – omiljenoj destinaciji Mitrovčana, traje turnir u  fudbalu za mlade igrače Kids 2017. Kosovska Mitrovica učestvuje čak sa tri kluba – "Trepča", "Rudar" i OFK "Dif" sa svojim cicibanima, poletarcima i petlićima. Na turniru igraju ekipe i klubovi iz cele Srbije i Crne Gore, a mališani se pored rada, lepo i druže.

FK Trepča je u Vrnjačku banju došla sa dve generacije petlića – 2005 i 2006. Za sada u grupnoj fazi Trepča je u godištu 2005 igrala sa klubom Pro Soccer iz Kruševca (0:0) i klubom Mali Bor iz Bora takođe sa nerešenim rezultatom, ali sa golovima – 1:1. Generacija 2005 imala je manje sreće –  izgubili su od škole fudbala Bernabeu iz Podgorice sa 1:2. Od 14 sati igraju protiv škole fudbala "AS" iz Novog Pazara.

Članovi Rudara na takmičenju su debitovali u novim dresovima, koje im je poklonio poznati fudbaler i Mitrovčanin Miloš Krasić. Mladim sportistima, Krasić je poklonio ukupno 80 dresova, dok je prethodno isto učinio i za OFK "Dif". 

Ova dva kluba juče su odmerila snage, a Rudar je odneo pobedu sa 2:1. Zvezda utakmice je bio Milić Ognjen koji je svom klubu doneo oba gola.

Deca i tokom igre, ali i u pauzama upoznaju nove prijatelje, šetaju najpoznatijom banjom Srbije, provode vreme u bioskopima, a i njihovi treneri su zadovoljni.

Turnir "Kids 2017" završava se sutra. Našim malim fudbalerima želimo dalji uspeh i srećan povratak kućama.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.