Kandidat PDK-a u Brđanima: Obećao nastavak rekonstrukcije kuća

Izvor: Veriu.info (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

PDK je, u okviru svoje izborne kampanje, sprovela aktivnosti na severu, odnosno u naselju Brđani, gde su se njeni predstavnici sastali sa simpatizerima i stranačkim pristalicama. Ovo je saopštio kandidat PDK-a za poslanika u Skupštini Kosova, Rustem Musa, koji je u Brđanima predstavio program "Novi početak".

Ovo je objava Rustema Muse na Fejsbuku:

Zajedno sa drugim kandidatima iz Mitrovice, nastavili smo sa sastancima sa simpatizerima i pristalicama u naselju Brđani, u severnom delu.

Predstavili smo im program Novi početak i diskutovali o izazovima u razvoju i velikim odlukama koje treba doneti za budućnost zemlje. Prekid rekonstrukcije kuća u poslednje tri godine ukazuje na potrebu za "novim početkom", hrabrošću i odlučnošću da se stvari pokrenu. 

Uverili smo stanovnike ovog dela da će se proces rekonstrukcije kuća nastaviti tamo gde je stao pre tri godine i da će se njihov glas čuti u Skupštini Kosova.

Entuzijazam i gostoprimstvo nas inspirišu da oživimo i učinimo da Novi početak bude realnost.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.