Kancelarija za KiM: Petković danas u Leposaviću

Kancelarija Za KIM

Pomoćnik direktora Kancelarije za KiM, Petar Petković, boraviće danas u Leposaviću. Tokom posete održaće sastanke sa rukovodstvom ove Opštine i sa čelnicima kulturnih, prosvetnih i javnih preduzeća, saopšteno je iz Kancelarije za KiM.

Petković će se prvo sastati u 12 sati sa članovima i sekretarom Privremenog organa opštine i načelnikom opštinske uprave u zgradi Opštine Leposavić.

U 13 sati predviđeno je da se Petar Petković takođe u zgradi opštine sastane sa direktorima predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola, dekanima Učiteljskog, Poljoprivrednog fakulteta i Fakulteta za fizičko vaspitanje, sa predsednikom Akademije strukovnih škola i direktorom Studentskog centra.

Sat vremena kasnije, Petković će održati sastanak sa direktorima Centra za socijalni rad i Centra za kulturu, sekretarom Crvenog krsta, umetničkim direktorom KUD „Kopaonik“, direktorom Sportsko turističke organizacije „Leposavić“, JKP „24. novembar“ i JP Direkcija za građevinsko zemljište i puteve.

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kim, potom će obići tri tri socijalno ugrožene porodice sa teritorije opštine Leposavić i studentski centar u večernjim satima, navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.