Kancelarija za KiM darovala prvorođene bebe u Gračanici i Kosovskoj Mitrovici

Даривање новорођених беба у 2022. - 1, фотографија ККиМ
Foto: Kancelarija za KiM

Kancelarija za KiM, u saradnji sa privremenim organima Kosovska Mitrovica i Priština sa sedištem u Gračanici, darovala je danas prvorođene bebe u novoj 2022. godini.

Kristina Krstić iz Donje Gušterice na svet je donela zdravog dečaka u Gračanici, a predstavnici Kancelarije za KiM i predsednik Privremenog organa, Novak Živić, uručili su joj novčani poklon u iznosu od 100.000 dinara, kao i paket pomoći za prve bebine dane.

Živić je roditeljima preneo pozdrave direktora Kancelarije za KiM, Petra Petkovića i istakao da će država Srbija i Kancelarija za Kosovo i Metohiju uvek biti uz svoj narod na KiM, navodi se u saopštenju.

Podršku i poklon u vidu bebi paketa i novih kolica prvorođenom dečaku u Kosovskoj Mitrovici u svoje i ime direktora Kancelarije za KiM preneo je predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić.

On je istakao da i današnji dan pokazuje „duh timskog rada i zajedničkog pregnuća“ direktora Kancelarije za KiM i Privremenog organa u pomoći srpskom narodu.

Даривање новорођених беба у 2022. - 1, фотографија ККиМ
Foto: Kancelarija za KiM

Povezane vesti: 

Prva beba na Severu Kosova – dečak od skoro 4kg, „popularan“ još od 13. oktobra

U Gračanici, kao i Mitrovici, prva beba rođena u 2022 dečak, treće dete u porodici

PO Kosovska Mitrovica u novoj 2022, po 120,000 dinara svakoj porodici koja dobije više od troje dece

Istorijska godina u Narodnom frontu, najviše rođenih beba od kada postoji ustanova

 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.