Kadri Veselji dočekan kao premijer u Mitrovici

Izvor: Kosovo24sata (Tekst je izvorno preuzet )
 
Predsednik PDK-a, Kadri Veselji, sastao se danas sa strukturama PDK u Mitrovici, i izjavio da je ovo ključni period za zemlju i izuzetno važan za Demokratsku stranku Kosova. Građani su ga u Mitrovici dočekali kao premijera, od kojih su mnogi obukli bluze sa natpisom “Dobro došao, premijeru”.

Veselji je potvrdio da ovaj period neće biti lak, pa je zatražio da svi shvate koliko je nekoliko sledećih sedmica važno za zemlju i PDK.

“Prvo – nikada nemojte da zaboravite koliko svako od vas treba da bude ponosan kao deo Demokratske partije Kosova. Mi smo članovi partije koja je izgradila puno toga u našoj zemlji. Ponosan sam što je PDK predvodio vladu Kosova, mi smo izgradili puteve i škole, povećali smo plate i mi smo državu brže odveli napred,” rekao je Veselji.

Veselji je rekao Vlada koju je predvodio Isa Mustafa nije ispunila potrebe građana, pa zbog toga, prema njegovim rečima, ovo je razlog zašto država ide na izbore.

“Želim biti veoma jasan – razlog zbog kojeg idemo na izbore je zato što je naša ekonomija u zastoju, stvaranje radnih mesta stagnira i ne idemo odgovarajućim ritmom ka putu evropskih integracija. Razlog zašto idemo na izbore nema nikakve veze sa bilo kojim političkim razlogom ili zbog PDK-a, to se dešava jer rukovodstvo Mustafe nije uspelo pred građanima Kosova,” rekao je on, prenosi lajmi.net.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.