Kačanik: Upucan muškarac na autoputu, policija pokrenula istragu

policija

Četrdesetosmogodišnji muškarac N.C. upucan je sinoć u svom automobilu u Kačaniku, kada je na njega još uvek nepoznato lice ispalilo salvu metaka, saopštila je jutros Kosovska policija.

Slučaj se dogodio oko 23.50 časova na magistralnom putu Uroševac-Kačanik.

Izlaskom na lice mesta, policija ali i hitna pomoć, kod vozača u automobilu koji se nalazio na ovom putu, konstatovali su smrt.

Uviđajem koji je potom izvršila policija, kako navode, dovelo je do sumnje da je, za sada još uvek nepoznato lice ispalilo salvu metaka na ovo vozilo, a zatim se udaljilo sa lica mesta u nepoznatom pravcu.

Osim toga, policija sumnja i da je osumnjičeni potom zapalio vozilo iz kojeg je pucano, a koje je pronađeno nedaleko od mesta incidenta.

„Nedaleko od mesta događaja, u selu Sopotnica kod Kačanika, pronađeno je još jedno putničko vozilo zahvaćeno plamenom, i postoji sumnja da su osumnjičeni, nakon izvršenja ubistva, zapalili vozilo i pobegli“, navode iz Kosovske policije.

Odlukom tužioca Osnovnog tužilaštva u Uroševcu, telo preminulog upućeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini.

KP ujedno poručuje da timovi regionalne policije u Uroševcu rade na prikupljanju informacija na terenu, kako bi se ceo slučaj što pre rasvetlio.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.