K. Mitrovica: Uhapšen nakon što je pretio oružjem deci u parku i otimao novac

FOTO: KoSSev

Sinoć je u severnom delu Kosovske Mitrovice uhapšen 32-godišnji muškarac iz sela Vračevo, nakon što je u dečjem parku kod motela „Biševac“, uz pretnje nožem i šrafcigerom, maltretirao i otimao novac građanima. Drugo lice je u bekstvu, potvrdio je za KoSSev poručnik Branislav Radović.

U potrazi za nepoznatim licima za koje se sumnja da su napadala u dečjem parku, policija je u podrumu pomenutog hotela u čijoj se neposrednoj blizini nalazi park, pronašla muškarca N.S.(1989) iz sela Vračevo u opštini Leposavić.

On je jedan od osumnjičenih napadača.

Radović navodi, da je prilikom privođenja, on pružao otpor, ponašao se arogantno, psovao i udarao policajce.

Policajci su ipak, uz pomoć sredstva za vezivanje i nakon što je ekipa hitne pomoći reagovala, umirivši agresivnog muškarca medicinskom terapijom, uspeli da ga privedu u policijsku stanicu.

Maltretirana deca koja su se nalazila u parku, prema navodima policije, bila su pod stresom i prebačena su do službe hitne pomoći.

Deca su policiji potvrdila da im je oteto oko 1000 dinara, a i da to nije jedini slučaj jer su i još nekoj ženi isti razbojnici navodno prethodno oteli novac.

Po nalogu tužioca, privedenom muškarcu je određen pritvor od 48 sati.

Israga se nastavlja do rasvetljivanja motiva napada, a i za licem koje je u bekstvu.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.