K. Mitrovica: Kontejneri izmešteni iz pešačke zone, građanima uputstvo za odlaganje smeća

Kontejneri JKP "Standard" u delu glavne mitrovičke ulice Kralja Petra I, u kojoj su u toku radovi na prenamenovanju u pešačku zonu – biće privremeno izmešteni. Tako stanari zgrada u ovom delu Mitrovice od sutra smeće treba da odlažu u kontejnere koji će se nalaziti na početku ulice Oslobođenje, u blizini glavnog mosta, kod auto perionica, i iza prolaza, kod ćuftare "Gaco" – sa desne strane.

"Apelujemo na građane da smeće odlažu na ove lokacije, ili u obližnje već postojeće kontejnere, kako se, tokom radova u delu glavne ulice, ne bi stvarale divlje deponije. Molimo građane za razumevanje, radi se samo o privremenom razmeštanju kontejnera," rekao je za naš portal upravnik RJ "Čistoća", Srđan Vučinić.

U delu glavne ulice u toku su završni radovi na popločavanju buduće pešačke zone. Još uvek je nepopločan deo ulice ka glavnom mostu. U ovom delu se izvode radovi na izgradnji kaskadne betonske konstrukcije, koja se gradi umesto prvobitnog gotovo dva metra visokog zida. Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.