K. Mitrovica i Zvečan: Moguće uspostavljanje vodosnabdevanja večeras

20.30 – K. Mitrovica i Zvečan: Moguće uspostavljanje vodosnabdevanja večeras

U međuvremenu je direktor JKP Ibar, Miodrag Ralić, potvrdio za naš portal da postoje šanse da bi vodosnabdevanje moglo da se uspostavi čak i večeras, u roku od narednih sat vremena.

20:00 – K. Mitrovica i Zvečan i dalje bez vode: Radovi na zameni cevi u toku

Domaćinstva u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu i dalje su bez vode. U toku su radovi na zameni glavne cevi u južnoj Mitrovici i trajaće najverovatnije i večeras. Vodosnabdevanje trebalo bi da bude normalizovano sutra, potvrdio je za KoSSev direktor JP "Ibar Vodovod", Miodrag Ralić.

"Ekipe JP Ibar-Vodovod i dalje nude stručnu pomoć i spremne su da pomognu kolegama s juga," rekao je Ralić u izjavi za naš portal.

Dodao je i da, u slučaju da sutra ne dođe do normalizacije vodosnabdevanja, uprkos tome što se nadaju da hoće – mobilne cisterne sa tehničkom vodom, uz pomoć JKP Standard i vatrogasne jedinice – biće dostavljene institucijama od prioriteta.

"Bolnici je već dostavljena određena količina tehničke vode danas," naveo je, takođe, Ralić.

Kosovska Mitrovica i Zvečan od juče su bez vode usled havarije koja je izbila u južnoj Mitrovici, zbog pucanja glavne cevi.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.