Jelena Đoković u Velikoj Hoči: Novaku ću preneti da mu je lepa domovina

FOTO: Radio Goraždevac

Jelena Đoković supruga jednog od najboljih tenisera svih vremena i direktorka fondacije “Novak Đoković” je danas zajedno sa predstavnicima fondacije “Ana i Vlade Divac” i Mohanđijem posetila manastir Pećku Patrijaršiju, Visoke Dečane i Veliku Hoču, javio je Radio Goraždevac.

Ona je novinarima rekla da je došla otvorenog srca, da se napunila pozitivnom energijom jer su svi ovde puni ljubavi, i da je to za nju najveći utisak posete.

„Novaku ću preneti da mu je lepa domovina kao i meni. Ja sam ovde došla jednom drugom prilikom, ali on dolazi sa mnom već za koju nedelju“, kazala je u Velikoj Hoči, Jelena Đoković.

Đoković je kazala da imaju nameru da pomognu ljudima koji žive ovde ali i da im je potrebna pomoć oko realizacije.

„Mi ovde imamo volju, ali je samo pitanje kako ćemo to da realizujemo. Evo došla sam ovde sa Anom i Vlade Divac fondacijom i sa Mohanđijem da upoznamo ljude sa kojima možemo da sarađujemo i da napravimo neke lepe stvari za našu decu ovde“, kazala je.

Ispred tri fondacije, o poseti je govorila Marija Batinica, pi-ar fondacije Ana i Vlade Divac. Ona je naglasila da su planirali veliku grupnu posetu, ali da je nisu realizovali zbog epidemioloških mera.

„Ukazala nam se ova divna prilika da danas budemo ovde u OŠ Svetozar Marković u Velikoj Hoči. Zajednička Misija naše tri fondacije je briga o deci i mladima i zato smo mi danas ovde. Nismo očekivali da će nas dočekati ovoliko dece, presrećni smo jer znamo da su takve mere da škole ne rade i da je sve prebačeno na online sistem“.

Direktor OŠ „Svetozar Marković“ u Velikoj Hoči, Marko Spasić, gostima je u ime dece i nastavnika uručio zahvalnice.

„Hvala fondacijama Ana i Vlade Divac, Novak Đoković i Mohanđi što su izdvojili vreme i posetili nas i našu školu. Očekujemo dalju saradnu i hvala im na izdvojenom vremenu“, kazao je.

Na kraju posete, 55 đaka OŠ „Svetozar Marković“ u Velikoj Hoči dobilo je poklone, kao mali znak pažnje tri organizacije. Gosti sutra planiraju da posete manastir Visoki Dečani.

Pročitajte još:

Jelena Đoković i Mohanđi došli u Gračanicu

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.