Jedna osoba ubijena u Lipljanu; Osumnjičeni uhapšen, zaplenjeno oružje

policija žuta traka kp
Foto: Koha

Izvor: Koha (Tekst je izvorno preveden, osim naslova koji je adaptiran)

Jedna osoba je ubijena, a nekoliko drugih je ranjeno nakon nesporazuma između nekoliko ljudi, u četvrtak uveče u selu Gadimlje u Lipljanu.

Vest je za Kohu potvrdio portparol Kosovske policije za region Prištine Agron Borovci, koji je rekao da je policija uhapsila jednu osobu kao glavnog osumnjičenog.

„Oko 22.00, policija je dobila informacije o ubistvu koje se dogodilo u ulici „6 Maj“ u selu Gadimlje u Lipljanu. Policija je odmah po prijemu informacija izašla na lice mesta i preduzela sve neophodne radnje koje se sastoje u istrazi okolnosti koje karakterišu događaj. Od prvih informacija pokrenute su sumnje da je nesporazum više osoba za posledicu imao ubistvo jedne osobe, dok se takođe sumnja da su neke osobe povređene. Policija je uhapsila jednu osobu kao glavnog osumnjičenog i zaplenila oružje za koje se sumnja da je oružje korišćeno u slučaju“, rekao je Borovci.

Prema njegovim rečima, trenutno je u toku početna faza preduzimanja istražnih radnji i ispitivanja mesta događaja radi potpunog izveštavanja o slučaju.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.