Ivanović ubijen sa najmanje pet hitaca iz vatrenog oružja

Oliver Ivanović ubijen je sa najmanje pet hitaca iz vatrenog oružja. Povrede su mu nanete u predelu gornjeg dela grudnog koša. Na hirurško-interno prijemno odeljenje primljen je bez znakova života. Smrt je konstatovana u 9.15 – potvrdio je direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici, Milan Ivanović, na vanrednoj konferenciji za medije u prostorijama​ ovog centra.

Ivanović je potom izneo sled jutrošnjih događaja. 

"U 8 i 17 hitna služba Zdravstvenog centra, odnosno Kliničko-bolničkog centra, dobila je poziv i u 8 i 18 već su bili na licu mesta ispred kancelarije Olivera Ivanovića gde su našli izrešetano telo," rekao je Ivanović.

"Preuzeli su potrebne mere reanimacije i hitno prebacili pacijenta, kako su oni konstatovali u tom trenutku, bez znakova života, na prijemno hirurirško odeljenje," naveo je, takođe. 

Dodao je i da je po prijemu, takođe, nastavljena intenzivna reanimacija.

"Od 08.30 do 09.15 nije došlo do uspostavljanja srčane funkcije i u 09.15 konstatovana je smrt," naveo je, takođe, Ivanović. 

Povrede su nanete vatrenim oružjem i najmanje je 5 prostrelnih rana u predelu gornjeg dela grudnog koša, naveo je Ivanović. 

Kazao je i da je jedna "eminentna ličnost ubijena" i da "moramo ostati pribrani".

O ubistvu Olivera Ivanovića i reakcijama na ubistvo čitajte u vestima:

Novi detalji: Pronađeno zapaljeno vozilo za koje se veruje da je povezano sa ubistvom Ivanovića

Prekid dijaloga u Briselu: Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost u podne

Ubijen Oliver Ivanović

Tači, Haradinaj i kosovska vlada osudili Ivanovićevo ubistvo: Nasilje neprihvatljivo​

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.