Humanitarni turnir za jednogodišnju Maju

Humanitarni turnir
FOTO: HO Kosovsko Pomoravlje/Fejsbuk

Socijalistička omladina Kosovska Kamenica organizuje turnir u malom fudbalu u sredu u balon sali u Velikom Ropotovu, a sav prikupljen prihod biće uručen kao pomoć u lečenju za jednogodišnju Maju Cvetković.

Maja Cvetković iz Kmetovca ima godinu dana. Pre osam meseci lekari su joj dijagnostikovali spinalnu mišićnu atrofiju tipa 1. Od velikog značaja za lečenje ove bolesti je aparat Cough Assist E70 u vrednosti od 5.000 evra, a neophodne su i sonde, kanile i fiziološki rastvori. Pomozimo Maji na putu da postane heroj svog detinjstva.

Ekipe koje će se takmičiti na ovom humanitarnom turniru mogu biti sačinjene od najviše šest igrača, a prijave po ekipi iznose 3000 dinara. Prva utakmica zakazana je za 16 časova.

Pored ekipa koje će svojim učešćem doprineti prikupljanju sredstava, i posetioci će moći da doniraju novac za lečenje malene Maje.

Humani ljudi koji žele da se odazovu akciji prikupljanja pomoći za Maju Cvetković novac mogu uplatiti na sledeće račune:

205- 266929- 36 – Komercijalna banka

IBAN /ACCOUNT Number: Rs 35295007080005129967

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.