U Kolašinskoj priveden Zvečanac zbog narkotika i neovlašćenog nošenja oružja

kosovska policija noć
FOTO: KoSSev

Vest je ažurirana

Kako su u međuvremenu izvestili iz Kosovske policije, privedeni muškarac pušten je u redovnom postupku, dok je oprema za prizvodnju kriptovaluta poslata na Carinski terminal.

U Kolašinskoj u Severnoj Mitrovici večeras je priveden Srbin M.R. (1987) zbog sumnje na posedovanje opojnih supstanci. Informacija je za KoSSev potvrđena u Kosovskoj policiji.

Ipak, prilikom pregleda njegovog automobila marke „Rang rover“, nije pronađeno ništa protivzakonito.

Međutim, pod sumnjom na posedovanje opojnih supstanci, pretresena mu je kuća potom u Zvečanu.

Kako nam je potvrdio zamenik komandira KP za Sever Veton Eljšani, prilikom pretresa oduzeta mu je izvesna količina marihuane, 6 tableta za koje se sumnja da su ekstazi, digitalna vaga, čaure za pušku i 14 mašina za proizvodnju kriptovaluta.

Naveo je da je akciju izvela regionalna jedinica za borbu protiv narkotika, dok su policajci stanice Severna Mitrovica asistirali.

Kosovska policija slučaj vodi kao neovlašćeno posedovanje opojnih droga, psihotropnih ili sličnih supstanci, kao i neovlašćeno posedovanje oružja.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.