Gračanica: Večeras projekcija dva filma za ljubitelje supermoći i superheroja

antmen i osa i neviđeni posteri za filmU gračaničkom Domu kulture večeras se održavaju projekcije dva filma – „Neviđeni 2“ i „Antmen i Osa“.

Animirani Film „Neviđeni 2“, u produkciji Dizni Piksar i režiji Breda Birda, nastavlja priču o porodici koja poseduje supermoći. Bob, sada junak svakodnevnog života, zbližava se sa svojim najmlađim sinom Džek Džekom čije super moći, na njegovo iznenađenje, počinju da jačaju.

Za ljubitelje Marvelovog filmskog univerzuma, nakon projekcije filma „Neviđeni 2“ koja se održava od 19 časova, uslediće nastavak filma „Antmen“, pod nazivom „Antmen i Osa“.

Naučnofantastični superherojski film reditelja Pejtona Rida, nastavlja priču o životu Skota Langa, koji se trudi da  bude podjednako dobar superheroj i otac, dešava se hitna nova misija u kojoj će Antmen zajedno sa Osom razotkriti mnoge tajne iz prošlosti.

Naslovne uloge tumače Pol Rad i Evandželin Lili kao Antmen i Osa, u ostalim ulogama su – Majkl Penja, Volton Gogins, Bobi Kanavali, Džudi Grir, Tip Haris, Dejvid Dasmolčan, Hana Džon Kejmen, Abi Rajder Fortson, Randal Park, Mišel Fajfer, Lorens Fišbern i Majkl Daglas.

Karte su dostupne u prostorijama Doma kulture „Gračanica“, po ceni od 250 dinara.

Gračaničkom domu kulture, sredinom januara, Jugoslovenska kinoteka ustupila je na korišćenje mobilni DSP projektor u vrednosti od 4,2 miliona dinara, od kada je i održano više projekcija filmova.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.