Gračanica: Teniski kamp za više od 35 mališana

Teniski kamp "Tenis ne možeš da igraš sam – pridruži nam se" održan je proteklog vikenda u Gračanici, u organizaciji kluba "Winner". Učestvovalo je više od 35 mališana različitih zajednica iz ove opštine, a pod trenerskom palicom Dragana Ilića iz Teniskog saveza Srbije, koji ima više od 40 godina trenerskog iskustva.

Teniski kamp je, kako navode iz gračaničkog kluba, imao za cilj osnaživanje osoblja i članova, kao i uključivanje manjinskih zajednica u aktivnosti kluba. Ističu i da su ovakvi kampovi veoma bitni, jer su prilika za sticanje novih znanja i usavršavanje.

"Takođe ono što nas raduje jeste saradnja koja je ojačana, između našeg kluba, teniskog saveza Srbije i teniskog kluba Drill iz Beograda, čiji je direktor gospodin Ilić," kaže trener i direktora kluba Winner, Predrag Ristić.

Kamp u Gračanici – je uz kampove na Zlatiboru i Aranđelovcu – treći ove godine na kojem učestvuju teniseri iz Gračanice i deo je projekta koji finansira organizacija People in Need, preko Češke razvojne agencije.

U okviru istog projekta početkom oktobra biće održan teniski turnir i završna ceremonija, na kojoj će biti predstavljeni rezultati Winner-a u ovoj godini.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.