Gračanica: „Policija spava, zatrubi da je probudiš“, poručili omladinci sa protesta

Foto: RTV Kim

Isred Policijske stanice u Gračanici danas su postavljene table sa natpisima „Policija spava, zatrubi da je probudiš“, „Ajde lepo priznaj, a Đura će ti oprostiti što te je tukao“, „Ne budite tvrdoglavi ljudi, komšije boli ruka kada biju“, u znak protesta jer je pre par dana pretučen mladić Luka Dimitrijević od strane Albanaca.

Kako ekipa RTV Kim saznaje, danas nije bilo većeg okupljanja meštana opštine Gračanica u znak protesta jer je pre par dana pretučen devetnaestogodišnji Luka Dimitrijević.

Iako okupljanja ispred Policijske stanice u Gračanici nije bilo, grupa omladinaca je u znak protesta postavila table sa parolama: „Policija spava, zatrubi da je probudiš“, „Ajde lepo priznaj, a Đura će ti oprostiti što te je tukao“, „Ne budite tvrdoglavi ljudi, komšije boli ruka kada biju“.

Podsetimo, prema tvrdnji Dejana Dimitrijevića, roditelja pretučenog mladića, trojica Albanaca napala su njegovog sina jer je navodno sa devojkom i sestrom od strica napravio prekršaj tako što je ušao u njihov posed u Gračanici.

Ubrzo nakon postavljana table sa natpisima, ona je uklonjena.

RTV Kim

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.