"Govorna mana" sutra u Gračanici

Glumci Tihomir Stanić, Jelena Orlović i Nebojša Đorđević iz Prištinskog narodnog pozorišta odigraće sutra premijerno u Gračanici komediju "Govorna mana". Predstava Gorana Markovića, prema oceni pozorišnog kritičara, Ivana Medenice, priča je o preplitanju sveta pozorišta i stvarnosti. Predstava počinje u 20 časova u Domu kulture u Gračanici, a cena ulaznice je 200 dinara. 

"Za svoju dramu Goran Marković bira zanimljivu temu: mladi i uspešni biznismen, za koga vremenom saznajemo da je perspektivan političar, određen da zameni teško obolelog predsednika, angažuje poznatog glumca da mu ispravi govornu manu i generalno dotera za scenski nastup," rekao je Medenica i dodao: 

"Pisac razvija priču o preplitanju sveta pozorišta i sveta stvarnosti. Iz sudara životnih sudbina jednog glumačkog para i jednog političara, sve troje aktera izlaze izmenjeni i drugačiji."

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.