Goraždevac: Polupani prozori na prostorijama Privremenog organa

U Goraždevcu su noćas polupani prozori na prostorijama Privremenog organa opštine Peć u ovom mestu, javio je Radio Goždevac. Za sada, međutim, nema više detalja o noćašnjem incidentu. 

"Prostorije Privremenog organa opštine Peć sa sedištem u Goraždevcu tokom noći razbijene su i polupane," navodi ovaj radio, uz fotografije prostorija Privremenog organa na kojima se vide razbijeni prozori. 

Prostorije ovog opštinskog organa nalaze se u centralnom delu Goraždevca i neposrednoj blizini Radio Goraždevca. Upravo su prostorije Privremenog organa opštine Peć korišćene za sastanak direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marka Đurića, sa predstavnicima Srba u kosovskoj vladi, tokom njegove nedavne posete ovom metohijskom mestu.

Za sada, međutim, nema više detalja o ovom incidentu.  

Podsetimo, Goraždevac je krajem prošle godine bio meta napada, kada su nepoznata lica pucala na kuću meštanina Saše Petrovića i spomenik NATO žrtvama u centru sela, te zapalila automobil, takođe goraždevčanina, Srboljuba Kolašinca. U Goraždevcu je tada pucano pancirnom municijom i to je istovremeno bio drugi napad u poslednjih pet meseci – sličan incident dogodio se i 9. jula 2015.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.