Gani Geci: Specijalni sud me ispitivao 20 sati

Të dashur qytetarë, sot kam përfunduar intervistën time pranë Prokurorisë së Dhomave të Specializiara të Republikës së Kosovës me seli në Hagë, jam marr në pytetje per tre ditë, plot 20 orë.

Posted by Gani Geci on Friday, September 18, 2020

Izvor: Kallxo (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Član Demokratske lige Kosova Gani Geci objavio je da je završeno njegovo saslušanje u specijalizovanim većima Specijalnog suda.

„Dragi građani Republike Kosovo, danas sam završio sa salušanjem u specijalizovanim komorama Specijalnog suda“, rekao je Geci u videu objavljenom na Fejsbuku.

On je dalje otkrio koje osobe treba da strahuju od njegovog svedočenja.

„Saslušavan sam punih 20 sati, od mog svedočenja mogu da se plaše oni koji su pisali saopštenje broj 59 i oni koji su dali nalog da se ubiju Bekim Kastrati i Besim Dajaku“, kazao je Geci.

Dalje je dodao da u ovom sudu nije važno u kom svojstvu ste pozvani.

„Nema veze u kakvom vas kapacitetu ispituju, zbog toga sam ja na sva pitanja odgovarao punih 20 sati i mislim da će ovaj put biti razjašnjeno saopštenje 59, jer posle ovog suda više neću da se bavim ovim pitanjem. Pružiću ruku svima koji se oslobode, ili sud ne bude imao posla sa njima, kaže Geci.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.