Dvoje odbornika iz G.I. SDP Oliver Ivanović prešlo u Srpsku

Zoran Mojsilović i Jasmina Dedić, odbornici u Skupštini opštine Severna Mitrovica, prešli su iz Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović u odbornički klub Građanska inicijativa “Srpska”.
 
Mojsilović je u izjavi Kontakt plus radiju potvrdio ovu vest, naglasivši da se uvek trudi da svoje političke aktivnosti uskladi sa državnom politikom Vlade Republike Srbije za Kosovo i Metohiju.
 
“Nošen tim stavom, doneo sam zaključak i odluku da samo kroz rad u odborničkom klubu 'Srpske', koja je od samog starta podržana od Vlade Republike Srbije, mogu da dam najveći doprinos u poboljšanju života mojih sugrađana,” rekao je Mojsilović.
 
On je dodao da racionalna razmišljanja i odluke veoma često nisu i najpopularnije u narodu, ali kada ih donesu takozvani politički lideri, onda se one prestavljaju kao strateški politički potez, a kada te iste odluke donesu politički pojedinci, veoma često se neko potrudi da ih predstavi i na drugi način.
 
U Skupštini opštine Severna Mitrovica “Srpska” sada ima devet od 9 odbornika.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.