Dve saobraćajne nezgode u opštini Z.Potok u prethodna dva dana

nesreća nezgoda policija
Ilustracija/Foto: KoSSev

Kosovska policija saopštila je danas da su se u prethodna dva dana dogodile takođe dve saobraćajne nezgode u kojima je povređeno ukupno sedam osoba.

U 24-časovnom izveštaju, policija je danas saopštila da se juče dogodila saobraćajna nezgoda na teritoriji opštine Zubin Potok.

Kako su naveli iz policije, u nezgodi su učestvovala dva vozila – civilni automobil i transportno vozilo – srpskih registarskih oznaka.

Saopšteno je da su vozač automobila i putnik koji su sa Kosova zadobili telesne povrede.

Oni su upućeni u mitrovički KBC kako bi im bila pružena medicinska pomoć.

Kosovska policija potvrdila je u današnjem 24-časovnom izveštaju da je takođe u nedelju u 20.15 prijavljeno da je došlo do saobraćajne nezgode između dva civilna vozila.

Iz policije su potvrdili da je na vozilima pričinjena materijalna šteta, ali i da je ukupno pet osoba zadobilo telesne povrede.

Njima je ukazana medicinska pomoć, slučaj se istražuje.

KoSSev portal izvestio je u nedelju o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na teritoriji opštine Zubin Potok, odnosno kod jezera Gazivode, u selu Banje.

Iz policije su tada saopštili da se u jednom od automobila nalazio samo vozač, a u drugom četvoročlana porodica – sa dvoje dece.

 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.