KP: Dve krađe u severnom delu Mitrovice – novac sa računa i nakit, ilegalni prelazak u Leposaviću

FOTO: KoSSev

Dve krađe u severnom delu Kosovske Mitrovice našle su se u 24-časovnom izveštaju Kosovske policije. 

Muškarac sa Kosova prijavio je preksinoć policiji da je u Nemanjinoj ulici u severnom delu Mitrovice sa njegovog bankovnog računa ukradeno 1.000 evra.

Kao mogućeg počinioca naveo je osobu kojoj je dao automobil radi registracije, a u kojem je bio novčanik sa dokumentima.

Slučaj se istražuje.

Policija je danas izvestila o još jednoj krađi u severnom delu Mitrovice.

Žena sa Kosova prijavila je policiji da joj je juče ujutru nepoznata osoba ukrala nakit – dva lančića, koja je nosila oko vrata i pobegla sa lica mesta.

U šturom policijskom saopštenju nema drugih detalja o ovom slučaju, osim da nije bilo uhapšenih.

U 24-časovnom izveštaju ujedno su potvrdili da je juče u severnom delu Mitrovice policajac pronađen bez znakova života u svom stanu.

Naznačili su i da je telo preminulog poslato u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Kosovska policija registrovala je ujedno slučaj nelegalnog transporta kada je nedaleko od Kamenice pronađeno 25 životinja za koje vlasnik nije imao dokumentaciju.

Ujedno, u selu Bistrica, nedaleko od Jarinja, policijski službenici su zaustavili vozilo kojim je upravljao muškarac sa Kosova, a za kojeg se sumnja da je alternativnim putevima ušao na Kosovo iz pravca centralne Srbije.

Ova osoba je ispitana. Pokrenut je postupak.

Iz policije su danas ujedno izvestili da je na aerodromu u Prištini muškarac sa Kosova sproveden u stanicu nakon što je pokušao da otputuje sa pasošem druge osobe.

Pasoš je oduzet, a potom je ova osoba puštena na slobodu.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.