DS u Severnoj Mitrovici podržala Olivera Ivanovića

Opštinski odbor Demokratske stranke je nakon današnjeg sastanka odlučio da na izborima 23. februara podrži GI SDP – Oliver Ivanović. Nakon ovog sastanka je i saopštenje za javnost. 

Demokratska stranka u Severnoj Kosovskoj Mitrovici poziva svoje članove, simpatizere i ostale građane da u nedelju glasaju za Olivera Ivanovića.

"Izabraćete gradonačelnika koji će voditi opštinu u presudnom vremenu za Srbe na severu Kosova i Metohije, a s obzirom da Olivera Ivanovića svi poznajemo dugi niz godina, dobro se sećamo da nas je vodio i u mnogo težim uslovima. Stoga vas pozivamo da podržite Olivera Ivanovića, čoveka koji ima viziju, hrabrost da se suoči sa izazovima i jasnu posvećenost menjanju društva i poboljšavanju kvaliteta života građana Kosovske Mitrovice", stoji u saopštenju. 

Demokratska stranka je apelovala na međunarodnu zajednicu i Vladu Republike Srbije da se aktivnije uključi u pitanje rešavanja hapšenja Olivera Ivanovića, ali i da mu dozvole da se brani sa slobode i iskoristi svoje pravo da glasa u nedelju. 

Integralnu verziju saopštenja Opštinskog odbora Demokratske stranke u Severnoj Kosovskoj Mitrovici, možete pročitati ovdePreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.