Droga vredna milion evra prekrivena albanskom zastavom u Francuskoj

droga i albanska zastava
Izvor: Koha (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Rekordna količina kanabisa i heroina nedavno je zaplenjena u Lionu, u Francuskoj, u istom stanu u kojem je Albanac uhapšen pre četiri meseca kada je uhvaćen sa značajnom količinom droge.

U maju, francuska policija u Lionu je, nakon nekoliko istraga, stigla na vrata od stana tog Albanca, koji je pokušao da pobegne, ali je uhvaćen i to sa 10 hiljada evra koliko je zaplenjeno od novca pribavljenog trgovinom droge, izveštava Tch, a prenosi Koha.

Albanac, koji je prema francuskom „LeProgres“ osuđen na tri godine zatvora, nije dao detalje o svojim saradnicima.

Verujući da se isti stan neće kontrolisati dva puta, stan u „42 Avenue Berthelot“ počeo je da se ozbiljno koristi ponovo kao baza za trgovinu drogom. Tokom pretresa, policija je zaplenila 104 kg kanabisa i 984 grama čistog heroina, zajedno sa albanskom zastavom.

Prema „LeProgres“ u ovom stanu je pronađena ogromna količina droge, čija tržišna vrednost dostiže jedan milion evra, a to je izazvalo sumnju kod policije da se radi o organizovanoj grupi za trgovinu drogom.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.