Dodela priznanja u okviru konkursa „Cvet uspeha za ženu 2023.“ sutra u Gračanici

Svečani prijem povodom dodele priznanja najuspešnijim ženama iz opštine Gračanica, a u okviru konkursa koji je pokrenula TO Gračanica pod nazivom „Cvet uspeha za ženu 2023.“, biće održan sutra u Domu kulture „Gračanica“ sa početkom u 18.00 časova.

Ova manifestacija će se održati u galeriji ovog Doma kulture, a priznanja će, u vidu statua i plaketa, uručiti predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić.

Nakon ceremonije dodele priznanja, održaće se i muzičko-poetsko veče pod nazivom „Slika iz pesme“, na kojem će poeziju govoriti Boško Milovanović, profesor na učiteljskom fakultetu u Leposaviću, dok će na klaviru nastupiti pijanista Petar Ilić, takođe profesor na fakultetu.

Podsetimo, povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena, Turistička organizacija „Gračanica“, raspisala je 22. februara javni poziv za nominovanje kandidatkinja za najuspešnije žene u opštini Gračanica, pod nazivom „Cvet uspeha za ženu 2023“. Konkurs je trajao do 5. marta.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.