Đurić: Ujedinjeni možemo sve; glasajte za Vučića najvećeg kavaljera i džentlmena u srpskoj politici

(Tekst je izvorno preuzet i nije lektorisan)

Uz podsećanje da žene na Kosovu i Metohiji imaju na koga da se ugledaju, član predsedništva SNS-a, Marko Đurić je na prvom skupu Unija žena SNS-a održanom u Kosovskoj Mitrovici rekao da"na ovim izborima imamo priliku da biramo između nastavka reformi,borbe za jaču i bolju Srbiju i povratak u sav mulj u kome smo bili u prethodne dve decenije.

Govoreći o značaju borbe u Srbiji Đurić je podsetio da smo od 2012. godine zajedno i ujedinjeni započeli proces promena u Srbiji , stali na crtu i izašli pred neke od najvećih problema u državi.

Član predsedništva SNS-a Marko Djuric pozvao danas u Kosovskoj Mitrovici dame "da glasaju za najvećeg kavaljera i džentlmena u srpskoj politici – Aleksandra Vučića. 

On je na skupu Unije žena SNS-a rekao da je sada trenutak da Srbija krene napred i da stvorimo uslove da naše unuke i naši unuci žive bolje.

"Zato vas molim da naredne četiri nedelje svi kao srpski naprednjaci iskoristimo vreme i trasiramo put našoj zemlji za naredne četiri godine. Ovo nisu izbori na kojima se odlučuje samo o političkoj opciji ovde se zaista odlučuje o sudbini Srbije", rekao je Đurić i doda da mi koji smo na KiM i koji radimo za KiM najbolje znamo koliko je važno da u Beogradu sedi jaka Vlada koja ima većinu i koja iza sebe ima korake koji joj omogućuju da sprovodi mere i brani nas na KiM".

"Zato 24. aprila izlazimo na izbore, pobeđujemo i vodimo Srbiju napred", rekao je Đurić.

TV Most

"Premijer Aleksandar Vučić je stao na crtu i korumpiranoj klasi, nagomilanim problemima u administraciji, nefunkcionalnom državnom aparatu i problemima u odnosima sa državama u regionu, stajući čvrsto u odbranu državnih i nacionalnih interesa", rekao je direktor i dodao da na ovim izborima nemao priliku i luksuz da biramo kao u nekim drugim državama na primer.

"Mi na ovim izborima imamo priliku da biramo između nastavka reformi , borbe za jaču i bolju Srbiju i sa druge strane povratka u sav mulj u prethodne dve decenije do 2012. do 2014. godine Srbija odvažila da krene napred.

"Došao sam da vam kažem da bez snage i jedinstva žena, naših majki,sestara, naših najrođenijih ,bez njihove ljubavi , energije i snage ali i bez jedinstva ne možemo ništa a ujedinjeni možemo sve", rekao je Marko Đurić.

Na skupu su govorile i Jadranka Joksimovic internacionalna sekretarka stranke i član predsednistva SNS-a, Jasmina Dedić koordinator Unije zenaSNS-a Kosovske Mitrovice i Vinka Radosavljević osnivac Unije zena na KiM.

TV Most

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.