Đurić i Udovičić sutra sa vaterpolistima na KiM-u

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić i ministar omladine i sporta u Vladi Srbije, Vanja Udovičić, boraviće sutra na KiM-u. Đurić i Udovičić biće, kako je saopšteno iz Kancelarije za KiM, domaćini srpskim vaterpolistima tokom njihove posete opštinama na Kosovu.

Saopštena je i detaljna satnica posete vaterpolista, u okviru "Turneje šampiona".

Poseta će, kako je ranije za KoSSev i najavio PR predstavnik vaterpolo reprezentacije, Dejan Stevović, početi u Leposaviću, u 11:30. Vaterpolisti će se, ispred hrama Svetog Vasilija Ostroškog, u centru ovog mesta sastati sa meštanima, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, susret će biti organizovan u sportskoj sali u Leposaviću.

Nakon toga, srpski vaterpolisti posetiće Kosovsku Mitrovicu, gde će u 13.30, u amfiteatru Fakulteta tehničkih nauka, razgovarati sa studentima Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

Svoju posetu svetski i evropski šampioni u vaterpolu završiće u Gračanici. Nakon dočeka ispred zgrade ove opštine, u 15.30, obići će spomenik Milošu Obiliću, a posetiće i manastir Gračanica. U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, doček će biti organizovan u sali gračaničkog Doma kulture.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.