Đakovica: Pokušaj samoubistva

Kosovo Police
Kosovo Police

Izvor: Koha (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Jedna pedesetogodišnja osoba pokušala je danas u popodnevnim satima u Đakovici da sebi oduzme život. Kosovska policija potvrdila je slučaj i izvestila da je jedna osoba ranjena u Đakovici oko 17:45.

Portparol policije za Đakovicu, Ljirije Podrimaj kaže da se sumnja da je jedna osoba preko 50 godina pokušala da izvrši samoubistvo, ali da su je članovi porodice sprečili.

„Dana 30.08.2018 u 17:45, policijska stanica u Đakovici dobila je informaciju iz Hitne službe regionalne bolnice „Isa Grezda“ u Đakovici da su primili osobu ranjenu vatrenim oružjem. Policija je identifikovala lokaciju u ulici „Tivari“ u Đakovici, i sve relevantne jedinice su izašle na lice događaja,“ kaže Podrimaj.

Dodaje da je na osnovu prvih informacija dobijenih od porodice žrtve, osoba sa inicijalima Š. K., rođena 1968. godine, pokušala da izvrši samoubistvo pištoljem ali su članovi porodice intervenisali, koji su odmah uzeli pištolj i odveli je u Hitnu pomoć.

Žrtva je poslata na dalje lečenje u klinički centar, dok je policija zaplenila oružje na mestu zločina.

Comments

comments



Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.