Direktor Policije posetio stanicu na Severu, zahteva veće angažovanje po pitanju bezbednosti

Kosovska Mitrovica
Foto: Kosovska policija

Izvor: Indeksonline (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Generalni Direktor Kosovske policije, Rašit Ćaljaj, u pratnji svog osoblja, posetio je danas Regionalnu direkciju Mitrovica Sever.

Cilj ove posete direktora Ćaljaja bilo je povećanje učinka i policijskog integriteta u radu, preduzimanje policijskih mera u aspektu reagovanja i sprečavanja različitih kriminalnih aktivnosti.

Ćaljaj je između ostalog pokrenuo i glavna pitanja koja se odnose na bezbednost građana, saradnju i sastanke sa zajednicama, bezbednost u saobraćaju, sprečavanje kriminalnih aktivnosti, kao što su pljačke, krađe, droga, itd.

Od rukovodećeg osoblja Regionalne direkcije tražio je da se radi i da se angažuje još više, na način da se stvori mirna i sigurnija klima za građane, a što će doprineti i opštoj bezbednosti zemlje.

Kosovska policija ima profesionalne kapacitete i pripremljena je da obezbedi bezbednost, da se bori protiv organizovanog kriminala, krijumčarenja kao i da spreči kriminalne aktivnosti, stoga se traži angažovanje svih zaposlenih bez razlika.

Sastanak je rezultirao zalaganjem za dodatnu angažovanost u pravcu ispunjavanja policijskih zadataka i obaveza prema građanima zemlje.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.