Delegacija SNF-a sa predsednikom SANU

Delegacija Srpskog nacionalnog foruma (SNF) sastaće se danas u Beogradu sa predsednikom Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU), prof. dr Vladimirom Kostićem. Tema razgovora je SANU i Kosovo i Metohija, saopšteno je iz SNF-a.

"Delegacija SNF će takođe predsednika (SANU, prim. red.) obavestiti o aktuelnom stanju na KiM-u i izneće predloge za rešavanje brojnih pitanja za dobrobit svih," navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

U delegaciji SNF-a su predsednik prof. dr Aleksandar Đikić, potpredsednik prof. dr Aleksandar Ćorac, član prof. dr Dušan Čelić, član predsedništva Momčilo Trajković.

Predstavnike sa KiM-a pored Kostića, primiće i prof. dr Vasilije Krestić.

Članovi Srpskog nacionalnog foruma prošle srede bili su domaćini Skupa o Kosovu ili kako je to najavljeno iz Kancelarije za KiM čiji su predstavnici prisustvovali – okruglog stola u okviru unutrašnjeg dijaloga o KiM-u. O tome opširnije u vestima:

"Skup o Kosovu" ili "unutrašnji dijalog" u Lapljem Selu: Bez prisustva Rade Trajković i opozicije sa Severa

Ćorac o razgovoru u Lapljem Selu: Posle dužeg vremena razgovarali neistomišljenici, predstavnici vlasti nisu naučili da slušaju kritike​

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.