Delegacija lekara KBC iz Kosovske Mitrovice danas u poseti Banja Luci

KBC Kosovska Mitrovica
KBC Kosovska Mitrovica, Foto: KoSSev

Delegacija od tri doktora specijalista KBC Kosovska Mitrovica predvođena dečijim hirurgom, Zlatanom Elekom, boravi u dvodnevnoj poseti Banja Luci. Lekare će zajedno sa predsednikom Odbora Miloradom Arlovom u 8 časova primiti ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Alen Šerani, potvrdili su iz ovog Odbora.

Mitrovički lekari će potom, u 10 časova, posetiti UKC Republike Srpske u Banja Luci a u subotu i Rehabilitacijski centar „Dr Miroslav Zotović“ u Slatini kod Banja Luke.

Cilj ove posete je povezivanje, saradnja i zdravstvena pomoć za decu i mlade sa cerebralnom paralizom u rehabilitacijskom centru „Dr Miroslav Zotović“.

Ovo je nastavak saradnje iz 2017. godine kada je posredstvom Odbora organizovana poseta lekara najvećim zdravstvenim ustanovama u Banja Luci i Bijeljini.

Posetu organizuje banjalučki Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.