Deca i meštani Tomanca kod Kamenice poslali podršku Novaku Đokoviću

Foto: KoSSev

Na drugi dan Božića meštani sela Tomance iz kameničke opštine, poslali su poseban pozdrav i podršku Novaku Đokoviću koji od srede boravi u australijskom hotelu za azilante nakon što mu vlasti ove zemlje nisu dozvolile ulazak pred „Australian Open“. Đoković je uložio žalbu i čeka odluku australijskog suda u ponedeljak.

„Podrška Novaku, Kosovska Kamenica, Tomance“, poruka je sastavljena od 36 papira, na svakom od njih po jedno slovo, koje drži nekoliko desetina dečaka i devojčica večeras u ovom selu.

„Među meštanima su uglavnom deca iz sela Tomanca koja obožavaju našeg tenisera, a dečija ljubav je svakako najdivnija i najsvetija. Ovaj vid podrške su osmislili meštani – Jovan Đokić, Marko Кenić, Radojica Mladenović, Aleksandar i Nikola Đokić. Ovakvim delom, meštani sela Tomanca žele da pošalju poruku da je narod uvek uz Novaka Đokovića, heroja i da smo ponosni na njega. Novak Đoković je dika srpskoga roda!“, poručio je Marko Kenić za naš portal.

Veliki pozdrav i podrška sa Kosova, idemo! Vidimo se na terenu, a tvoj teren je ceo svet i svi ljudi koji te vole. Anđelu naš

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.