Danas Sednica Pokrajinskog odbora SNS-a u Leposaviću, prisustvuju Marko Đurić, Zoran Milojević i Luka Petrović

U Leposaviću se danas održava sednica Pokrajinskog odbora Srpske napredne stranke, najavio je opštinski odbor SNS iz ove opštine. Sednici će prisustvovati, kako je takođe najavljeno, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju – Marko Đurić, koji je i član Predsedništva ove stranke, potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Luka Petrović i član Izvršnog odbora SNS-a Zoran Milojević, koji je i sam iz Leposavića. Sednica počinje u 16 časova u sali Centra za kulturu "Sava Dečanac".

Tokom proteklih meseci, u tri opštine na Kosovu i Metohiji događala su se kolektivna učlanjenja u ovu vladajuću stranku. U Kosovskom pomoravlju je 14. januara, tokom Đurićeve posete, SNS pristupilo oko 2.000 novih članova, saopštio je tada Đurić. Prethodno je, 25. novembra, takođe tokom još jedne Đurićeve posete, SNS u  Zubinom Potoku dobila 2.500 novih članova, a sredinom septembra, u Štrpcu se u ovu stranku učlanilo 3.000 građana po istom modelu. Predstavnici opozicije, odnosno tzv. konkurentskih struja, sa druge strane, nepoverljivi su i kritični prema brojkama novih članova Srpske napredne stranke, navodeći da su one predimenzionirane.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.