Četiri MMA borca iz kluba „Mantis“ na Balkanskom prvenstvu

mma klub mantis
Foto: MMA Mantis

Na prestižnom Balkanskom takmičenju koje je zakazano za 5. maj, a koje će se održati u hali Šumice u Beogradu, klub „Mantis“ iz Zvečana imaće četiri predstavnika.

MMA borci Aleksandar Aritonović i Nikola Radovanović takmičiće se u kategoriji do 70 kg, Igor Janković u kategoriji do 77 kg, a Veljko Vučetić u kategoriji do 84 kg.

Mašan Doknić, trener i predsednik kluba očekuje da njegovi članovi postignu „veliki uspeh“, da će se dobro plasirati, jer kako kaže, zbog uloženog truda i napornih treninga, „momci koji učestvuju na Balkanskom prvenstvu su to zaslužili“.

Ovaj klub postoji od 2010. godine i član je MMA saveza Srbije od samog njegovog osnivanja. Svoje treninge održavaju u sali OŠ „Vuk Karadžić” u Zvečanu od početka rada kluba.

Iz ovog sportskog kluba na podršci i saradnji zahvaljuju Skupštini opštine Zvečan i Studentskom centru Kosovske Mitrovica.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.