Borilački klubovi iz Zvečana i Kosovske Mitrovice vratili se iz Beograda sa sedam medalja

Mantis prvenstvo

Dva borilačka kluba iz Kosovske Mitrovice i jedan iz Zvečana, ovog vikenda, na takmičenjima održanim u Beogradu osvojili su čak sedam medalja.

Na Balkanskom prvenstvu u Beogradu, na kom je učestvovalo više od sto takmičara, član MMA klub Mantis iz Zvečana, Nikola Radovanović, okitio se bronzanom medaljom.

Petnaestogodišnji Radovanović osvojio je treće mesto u kategoriji -70 (kilograma) u grupi u kojoj je bilo više od 10 takmičara. 

Iz ovog kluba poručuju da je njegov rezultat bio i očekivan, s obzirom na to da je i u prethodnim borbama osvajao jedno od prva tri mesta.

A zadovoljni su i ostalim takmičarima koji su, kako kažu, odradili svoje borbe savršeno do samog kraja i zato što su bili istrajni i besprekorno hrabri.

KBK "Kosovska Mitrovica"
Foto: Radio Mitrovica Sever

Na Prvenstvu Srbije održanom u Beogradu ovog vikenda, učestovali su i članovi Kik boks kluba „Kosovska Mitrovica“.

Anđela Milunović i Jovan Smilić stigli su do finala u A klasi, gde je Anđela izgubila od svetske prvakinje i osvojila drugo mesto, dok je Jovan predao meč iskusnijem borcu, reprezentativcu Srbije Keljanoviću.

Mihajlo Dimitrijević, osvojio je drugo mesto u kadetskoj konkurenciji, saopšteno je iz ovog kluba, prenosi Radio Mitrovica Sever.

Na ovom prevenstvu učestvovali su i članovi KBK“O28″, koji su osvojili tri medalje.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.