"Bali beg" na prištinskom aerodromu: Srećan sam što sam u Srbistanu; Albanci: Skandal (VIDEO)

Glumac Burak Ozdživit (Burak Özçivit), poznat po svojoj ulozi Bali bega u seriji "Veličanstveno stoleće", koja je u Srbiji prikazivana kao Sulejman veličanstveni, doputovao je juče u Novi Pazar preko prištinskog aerodroma. Međutim, iako je ova turska zvezda postala i jedna od najvećih zvezdi u regionu kod brojne publike koja prati turske serije, glavna vest u vezi sa ovim glumcem, popularnim pre svega kod žena, jeste ta da je po dolasku na prištinski aerodrom koji se sada naziva "Adem Jašari", rekao da mu je drago "što je u Srbiji", a što je naišlo na neodobravanje kod kosovskih Albanaca.

"Prvi put sam u Srbistanu (Srbiji, prim.red.) i na Balkanu. Mnogo mi je drago što sam ovde i veoma sam srećan," rekla je ova turska zvezda po dolasku na aerodrom "Adem Jašari" brojnim ekipama, uključujući pre svega srpske.

Kosovski mediji ovu Ozdživitovu izjavu okupljenim novinarima koji su ga dočekali, nazivaju "skandaloznom" i prenose snažne negativne reakcije njegovih obožavateljki Albanki sa društvenih mreža. Istovremeno prenose i video prilog srpske emisije "Ekskluziv", čija je ekipa snimila ovu izjavu.

Neki od srpskih medija su, međutim, preneli nešto drugačiju izjavu ovog glumca sa prištinskom aerodroma – "Srećan sam što sam ovde".

Ozdživit je gost Srbije. Sleteo je na aerodrom koji se na Kosovu naziva "Adem Jašari", pre nego da produži za Novi Pazar, gde se juče održala premijera njegovog novog filma "Kardeşim Benim" (Moj brat)

 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.