Zubin Potok: Košarkaški kadeti iz Zvečana izgubili od Crvene Zvezde

Kadeti košarkaškog kluba Zvečan izgubili su danas utakmicu od Crvene Zvezde sa rezultatom 52:85. Utakmica u okviru grupe "A" prvog kola Kadetske lige Srbije igrala se u 16 časova u Zubinom Potoku u u sportskoj hali "Mokra gora". Pre početka utakmice, intonirana je srpska himna, a domaćini su pozdravili i gostujući klub uprkos snažnoj podršci zvečanskim košarkašima tokom utakmice.

Ovo je, i pored današnjeg poraza, svakako velik uspeh za mlade košarkaše iz Zvečana, ali i za košarku srpskih klubova na Kosovu i Metohiji, jer su imali priliku da na domaćem terenu igraju sa igračima jednog od najjačih srpskih klubova.

Kadeti Zvečana su i prvi tim sa Kosova i Metohije koji nakon 1999. igra savezni rang takmičenja a današnja utakmica je ujedno i prva koju je zvečanska ekipa igrala. 

Ekipa Zvečana je u grupi sa još sedam – "Borac" Čačak, "Meka leks" – Sremska Mitrovica, "Crvena Zvezda" – Beograd, "Mladost Admiral" – Zemun, "NIBAK" Niš, "Radnički" – Kragujevac, "Zemun" – Zemun.

 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.