Žena preminula padom sa zgrade, 8-godišnjak sa traktora, policija u stanu zatekla mrtvog muškarca…

koa policija

Tri tragične smrti dogodile su se za poslednja 24 časa na Kosovu.

U jednom stanu u Južnoj Mitrovici, policija je pronašla beživotno telo koje je poslato na obdukciju a trenutno se istražuje uzrok smrti. Policija nije saopštila dalje detalje.

Juče oko pola šest uveče je došlo do tragične nesreće kada je u selu Romaja kod Prizrena smrtno stradalo osmogodišnje dete, koje je palo sa traktora, dok je u izvođenju poljskih radova na njivi traktorom upravljao 11-godišnjak. On je na lečenju, istraga je u toku i za sada se vodi kao nesrećni slučaj. Detalje su izneli kosovski mediji pozivajući se na dodatne informacije portparola iz ovog rejona.

U Prištini je sinoć oko pola devet poginula žena, koja je navodno pala sa zgrade i na licu mesta preminula, javio je Kallxo. I za ovaj slučaj je istraga u toku. Kosovska policija saopštava samo da je došlo do tragične smrti.

U Kosovu Polju je juče rano ujutru došlo do pokušaja ubistva kada su za sada nepoznate osobe pucale u muškarca. On je preživeo, van je životne opasnosti i leči se u Prištini a policija je na licu mesta pronašla šest čaura.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.