Zbog krađe i narkotika uhapšena trojica Srba na severu KiM

Pripadnici specijalne jedinice kosovske policije jutros su u opštini Zvečan priveli tri osobe osumnjičene za krađu automobila i posedovanje narkotika.

Regionalni šef operative Kosovske policije, Željko Bojić izjavio je Radiju Kontakt plus da je u jutrošnjoj policijskoj akciji izvršen pretres na dve lokacije u selima Žitkovac i Korilje i da su tom prilikom uhapšeni Srbi od kojih dvojica žive na Kosovu a jedan u centralnoj Srbiji.

Prilikom sprovođenja ove operacije pronađena je određena količina narkotika i delovi automobila koji su ukradeni, rekao je Bojić.

“Oko osam časova po nalogu javnog tužioca, izvršena je sinhronizovana operacija pretresa na dve lokacije u selima Korilje i Žitkovac. Pronađeni su predmeti koji su potekli od izvršenja krivičnog dela,” kazao je on.

Privedena su tri lica, protiv njih sledi preduzimanje zakonskih mera, dodao je Bojić, naglasivši da su operaciju sproveli Regionalna direkcija policije “Mitrovica-Sever”, Regionalna istražna jedinica policije i Jedinica za hitno reagovanje sa severa Kosova.

Delovi automobila koji su ukradeni pronađeni su u jednoj velikoj garaži u selu Žitkovac, u koju su pripadnici specijane jednice kosovske policije jutros upali.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.