Zaplenjeno 220 kg marihuane u S.Mitrovici, uhapšene tri osobe sa Kosova

Pripadnici MUP-a Srbije, odnosno Uprava kriminalističke policije, a u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, uhapsili su pet osoba, od kojih su trojica sa Kosova, te tom prilikom zaplenili 220 kilograma marihuane.

Iz ovog ministarstva naglašavaju da su trojica uhapšenih sa inicijalima A. M. (1981), I. J. (1983) i K. A. (1977) sa područja Kosova, ne preciziravši nacionalnost, dok su druga dvojica turski državljani sa inicijalima I. J. (1983) i K. A. (1977), dok se, navodi policija, traga za još jednom osobom.

Iz srpskog MUP-a navode da su pripadnici policije na odmaralištu u blizinu Šimanovca, zatekli ove osobe u primopredaji ove droge, za koju se, navode, sumnja da je trebalo da bude prevezena za Tursku.

Naime, u jednom od tri kamiona koji su uhapšeni koristili, pronađeno je 211 paketa sa marihuanom.

Ujedno, iz srpskog MUP-a sumnjaju da je O. S. organizovao transport droge radi dalje prodaje.

Uhapšenima je određeno 48-časovno zadržavanje i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, saopštio je srpski MUP.

FOTO: MUP Srbije


Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.