Zapaljeno vozilo opštine Severna Mitrovica

U Severnoj Mitrovici tokom prethodne noći zapaljen je putnički automobil koji je Administrativna kancelarija Vlade Kosova dala novom opštinskom rukovodstvu u ovom gradu.

Ovo je u poslednja 24 sata drugi incident u Kosovskoj Mitrovici nakon što je prethodno u nedelju veče nepoznati napadač pucao u putnički automobil čiji je vlasnik supruga bivšeg gradonačelnika Gračanice Bojana Stojanovića.

Šefica Administrativne kancelarije Adrijana Hodžić izjavila je Radiju Kontakt plus da može da potvrdi da je zapaljeno putničko vozilo marke “Hjundai” koje je nedavno Administrativna kancelarija predala opštini Severna Mitrovica.

Hodžićeva je osudila ovaj akt nasilja ističući da ovakav čin vodi destabilizaciji prilika u Mitrovici i da je kao takav neprihvatljiv.

Ona je zatražila od nadležnih institucija da sprovedu istragu povodom ovog incidenta i da odgovorne izvedu pred lice pravde i adekvatno kazne.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.