Zapalila se štala u Partešu, čeka se izveštaj vatrogasaca

 

Stala požar
Ilustracija/Foto: www.grude-online.info

Vatrogasne jedinice u selu Parteš, u gnjilanskom kraju, juče su uspele da lokalizuju požar koji je zahvatio štalu kosovskog Srbina. Uzrok požara za sada nije poznat, dok će slučaj biti klasifikovan u zavisnosti od izveštaja vatrogasnih jedinica, potvrdio je za KoSSev portparol Kosovske policije za region Gnjilane Ismet Hašani.

Tokom jučerašnjeg požara niko nije povređen, pričinjena je samo materijalna šteta, kaže Hašani.

„Hrana koja je bila u štali je izgorela, dok su vatrogasci stigli na vreme da lokalizuju požar. Konstrukcija štale nije u većoj meri oštećena,“ objasnio je Hašani, dok će, kako kaže, sve tehničke informacije, kao i svi detalji o pričinjenoj materijalnoj šteti biti poznati nakon izveštaja vatrogasne službe.

Hašani navodi da su na teren izašle jedinice policije i vatrogasne stanice, kao i da je o slučaju koji se dogodio juče u 16 časova obavešten nadležni tužilac.

„Tužilac je obavešten o ovom slučaju i on je naredio da se nastavi sa istragom, dok će slučaj biti okarakterisan u zavisnosti od izveštaja eksperata vatrogasne službe,“ rekao je Hašani.

Kada će ovaj izveštaj biti dostavljen policiji još uvek nije poznato.

 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.