Za 25 godina truda i zalaganja: Šef poklonio radniku auto

Dok većina radnika ima loš odnos s poslodavcem i boji se nesigurne budućnosti, iz Tuzle dolazi priča o – šefu iz snova. Vlasnik mesare ‘Brajlović’, Mirza Brajlović svom je dugogodišnjem radniku Rasudinu Muhiću odlučio da pokloni automobil Golf V.

Kako prenosi Dnevni avaz, Rasudin Muhić u mesari radi punih 25 godina i jedan je od najboljih radnika. Povodom meseca ramazana, meseca darivanja i poštovanja, vlasnik ove mesare na najbolji je mogući način svom radniku zahvalio na godinama truda i nesebičnog zalaganja.

Vlasnik je sve objavio na Fejsbuk stranici ‘Steak Butcher shop Mesnica Brajlović’ Tuzla i izazvao mnoštvo pozitivnih komentara.

„Ramazan je mesec darivanja i poštovanja. Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu. Našem vrednom kolegi Rasudinu Muhiću za trud i zalaganje u firmi, poklon od direktora mesnice “Brajlović” Golf V za radnika 5+. Kule naš da nam budeš živ i zdrav i da te sreća prati želi ti tvoj prijatelj i drug pa tek onda direktor Mirza Brajlović“, napisao je Brajlović.

Ovaj je gest izazvao veliko oduševljenje pa su u komentarima mnogi ostavili lepe želje.

„Imao ako bog da još ovoliko, svaka čast“, „Svaka čast gospodine malo je takvih Alah ti podario svako dobro“, „Treba znati ceniti“, „Ovako ti je kad gazda ceni radnika , svaka čast za gazdu“, „Ako je to istina da nije samo slikanje svaka čast, ti si unikat“, nizali su se komentari, prenosi Index.hr.

Nova S

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.