Vuk Jeremić u poseti Eparhiji raško-prizrenskoj

Vuk Jeremić i vladika Teodosije, FOTO: Twitter nalog Vuka Jeremića

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju boravio je u dvodnevnoj poseti Kosovu gde se u Gračanici sastao sa episkopom raško-prizrenskim Teodosijem, a potom u Visokim Dečanima i sa igumanom ovog manastira, arhimandritom Savom Janjićem. Sastanku sa vladikom Teodosijem prisustvovao je i Slaviša Ristić, predsednik Narodnog pokreta Otadžbina, narodni poslanik Republike Srbije i takođe jedan od članova Saveza za Srbiju.

Predsednik Narodne partije obišao je i Prizrensku Bogosloviju ispred koje je i snimljen video zapis.

„Naše svetinje na Kosovu i Metohiji uvek su bile duhovno nadahnuće našem narodu i onima koji ga predstavljaju. Hvala g. Jeremiću i njegovim kolegama na iskrenoj podršci i ohrabrenju u ovom teškom vremenu,“ poručio je arhimandrit Sava Janjić.

Nikakvi drugi detalji do sada nisu saopšteni, a ni posle više pokušaja telefonom, nismo uspeli da od Jeremića, odnosno njegove stranke, dobijemo detaljniji komentar posete.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.